Jobs in de bouw

Ben je op zoek naar een job in de bouwsector? Wel, dat treft! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en harde werkers voor onze projecten in de nieuwbouw en totaalrenovatie. Ontdek hier onze vacatures.

Onze jobs

Waarom werken bij Vandeweyer?

Werken bij Vandeweyer, da’s werken in een hechte en familiale omgeving. Je komt terecht in een team van behulpzame en gedreven collega’s. Elk van ons loopt over van ambitie en enthousiasme. We staan open voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor we elke dag blijven groeien.

Aantrekkelijk loon

Werken in de bouw, da’s hard werken. Daarom verdien jij een aantrekkelijk loon dat beantwoordt aan de werkvereisten.

Opleiding on-the-job

Het belangrijkste is dat je een basiskennis van de bouw hebt. De rest doet er niet echt toe. Wij geloven dat je al doende bijleert. Zo geraak je ook vertrouwd met onze manier van werken.

Groeimogelijkheden

Jij krijgt alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en hoger op de ladder te klimmen. De letterlijke én figuurlijke ladder. Want wie wil leren, kan evolueren.

Werkzekerheid

In de bouwsector hebben we werk genoeg. En dat zal altijd zo zijn. Met een job in de bouw ben je dus jarenlang verzekerd van werk en een goed loon.

Afwisseling

Elk nieuwbouw- of renovatieproject is anders. Je komt dus gegarandeerd terecht in een veelzijdige en afwisselende job.

Eindejaarspremie

Bij ons is het hard werken. En uiteraard belonen wij dat aan het einde van het jaar met een mooie premie.

Op ons kun je (ver)bouwen

Heb je interesse in een voorontwerp voor je nieuwbouw- of renovatieproject? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Vertel ons jouw unieke verhaal en krijg professioneel advies op maat.