Beste eerste indruk en kortste wachttijd

“We vergeleken heel wat bouwbedrijven, maar kozen al snel voor Vandeweyer. Het eerste contact dat wij met hen hadden, verliep meteen spontaan en vriendelijk”, vertelt Evert. “Ze konden trouwens vrij snel aan ons project beginnen. Bij de meeste aannemers kregen we een wachttijd van anderhalf jaar voorgeschoteld. Vandeweyer daarentegen kon bijna een jaar eerder aan de slag.”

Vlot, vriendelijk en flexibel

Evert: “Al vanaf de eerste fase verliep alles op rolletjes. Iedereen dacht met ons mee, zowel Vandeweyer als de architect. Ook de werknemers op de bouw waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Als wij speciale eisen hadden, of wanneer er – heel uitzonderlijk – een foutje gemaakt werd, zorgde de bouwfirma meteen voor een gepaste oplossing.”

“We hebben de bouwfirma intussen aan heel wat vrienden, familie en kennissen aangeraden!” – Evert

“Niet alleen de communicatie liep gesmeerd. We zijn ook super tevreden over de afwerking. De werknemers zorgen op elk moment voor een snelle en foutloze afwerking, waarbij ze alles steeds proper en opgeruimd achterlaten.” Aldus Evert.

 

“We zijn zeer tevreden over de snelheid van de uitvoering en de vriendelijkheid van iedereen bij Vandeweyer. We hebben de bouwfirma intussen ook aan heel wat vrienden, familie en kennissen aangeraden!” – Evert

Propere en snelle afwerking

Op ons kun je (ver)bouwen

Heb je interesse in een voorontwerp voor je nieuwbouw- of renovatieproject? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Vertel ons jouw unieke verhaal en krijg professioneel advies op maat.