Professioneel advies en constante opvolging

“We kwamen via de makelaar bij Vandeweyer terecht en hebben van A tot Z de inrichting van het appartement besproken met Paul. Hij gaf ons over elk detail zijn professionele advies. Over hoe we iets beter wél of niet zouden aanpakken,” vertelt Alain.

“Alain ging ook elke dag een kijkje nemen om te controleren of de werken naar behoren verliepen,” vult Monique aan. “Paul drong daarop aan, zodat hij meteen kon bijsturen waar nodig.”

nieuwe appartementen balendijk lommel 3

Ruimte voor eigen smaak

Het appartementsgebouw was al voltrokken toen Monique en Alain hun appartement kochten. Maar voor de inrichting van de binnenkant werd er natuurlijk rekening gehouden met de voorkeuren van het koppel.

“We hadden twee speciale eisen,” zegt Alain. “We wilden één van de deuropeningen tot aan het plafond laten verhogen. En de balustrade was niet echt naar onze smaak. Zonder problemen zorgde Vandeweyer ervoor dat de deuropening werd verhoogd en dat we onze favoriete balustrade kregen.”

“Mochten we ooit zelf iets bouwen, dan staat Vandeweyer vooraan in het rijtje van kandidaten.” – Monique en Alain

Op ons kun je (ver)bouwen

Heb je interesse in een voorontwerp voor je nieuwbouw- of renovatieproject? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Vertel ons jouw unieke verhaal en krijg professioneel advies op maat.