Professioneel advies en gemoedelijke communicatie

“Een kennis raadde Vandeweyer NV aan voor de totaalrenovatie van ons huis en voor de plaatsing van onze uitbouw,” vertelt Wim. “Na ons eerste gesprek met Paul waren we meteen verkocht. We zijn zelfs nergens anders een offerte gaan vragen. De bouwfirma bevindt zich dichtbij, dus als we met een probleem zaten of advies nodig hadden, kwam Paul diezelfde dag nog bij ons langs. Hij is altijd en overal vlot bereikbaar.”

“Regelmatig bracht hij ook stalen mee, zoals van de houten buitenbekleding,” vult Leen aan. “Het ging allemaal heel gemoedelijk. We zaten samen rond de tafel met een koffietje, terwijl Paul ons zijn professionele advies gaf. Hij stroomt over van ervaring. Je ziet de ideeën voortdurend in zijn hoofd broeden.”

renovatie achterbouw lommel 2

Totaalconcept tot in de puntjes verzorgd

Wim: “Het was een omvangrijk totaalproject. Paul en zijn team hebben ons huis van boven tot onder gerenoveerd: gevelreiniging, buitenbepleistering, houten wandbekleding aan de buitenkant, nieuwe dakgoten, een nieuw dak en zelfs een put om regenwater op te vangen. En ze hebben er een moderne, functionele uitbouw van 5 op 8 meter aan toegevoegd. Alles hebben ze tot in de puntjes verzorgd. Ons huis is nu tip-top in orde en we hebben elk een comfortabele, rustige werkplek.”

“We zijn zo tevreden over Vandeweyer NV dat we hen al warm hebben gemaakt voor volgende projecten.”
– Leen en Wim

Op ons kun je (ver)bouwen

Heb je interesse in een voorontwerp voor je nieuwbouw- of renovatieproject? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Vertel ons jouw unieke verhaal en krijg professioneel advies op maat.